PLANT-AN! Hollandse moestuin op maat

plant-an_logo01

De PLANT-AN! Hollandse moestuin op maat is een initiatief van:

Sjoerd van Gent be-gentle-logowww.be-gentlefood.nl & Dennis Last  woody-woody-logoWOODY-WOODY

 

Logo: ©2015 Wouter Kreischer

facebook-gras/PLANT-AN
woody-woody_PLANT-AN Hollandse Moestuin op maat_de 3 matenWe komen steeds verder van onze voedselproductie af te staan, zeker in de stad. Waar komt het groente & fruit vandaan dat we dagelijks vanuit de supermarkt op ons bord toveren? Hoe groeit het? Hoe werkt de natuur?

We zien in onze stad gelukkig steeds meer initiatieven om een stukje “landbouw” weer in de stad te krijgen, ter educatie en vermaak. Hoe goed deze projecten ook zijn, we moeten ook constateren dat dit toch een niche blijft. Hoeveel huishoudens stoppen hun handen nu echt in de grond? Hier ligt onze uitdaging!

Wij willen dat mensen massaal gaan mini-moestuinieren!

Hierbij hebben wij 2 doelen:

1)      Huishoudens gaan massaal ervaren hoe het is om je eigen groente & fruit te verbouwen, waardoor ze meer kennis en respect krijgen voor onze voeding en de natuur. Het een beter beeld krijgen bij onze voedselproductie.

2)      Mensen worden verbonden door GEZAMENLIJK te moestuinieren en  hun ervaringen te delen. Alle PLANT-AN!-ers  vormen samen een eigen, groot stadslandbouwnetwerk.

woody-woody_Plant-an! Coolsingel 

De PLANT-AN! Hollandse moestuin op maat is gemakkelijk in elkaar te klikken en kan in combinatie met andere bakken op verschillende manieren aan, naast, of op elkaar geklikt worden.

Bijvoorbeeld: 2 losse bakken kunnen naast elkaar gezet worden of zelfs op elkaar gezet worden, voor dubbeldiepe grond. Maar 2 bakken kunnen ook een 2-trapsversie vormen. En 3 bakken kunnen een (maximale) 3-trapsversie vormen.

Daarnaast past 1 opgehangen kruidenbakje aan de korte zijkant van de bak, passen er 2 kruidenbakjes aan de lange zijkant van de bak en past het kruidenbakje ook tussen aan elkaar gekoppelde bakken. Zie de foto’s bij AN-SCHAF op www.plant-an.nl voor de verscheidene mogelijkheden!

Voor meer informatie neem contact op via info@plant-an.nl.

 

← terug naar de homepage of klik op het logo bovenaan!