SPEKKOEK SERIE

smakelijk design

Donker en licht naast elkaar. Mooi, en voor mij een aangeboren vanzelfsprekendheid. Dat kleine blonde ventje hieronder, dat ben ik; Dennis Last. Ik ben een Indo* (of ‘Indisch’) en opgevoed met de Indische keukentradities. Nana (†) & Omi, mijn Indische grootmoeders, mijn moeder en alle tantes zorgen altijd voor authentieke Indische gerechten bij familiebijeenkomsten. Spekkoek is daarbij niet weg te denken. Adoe, zo lekkerr!

woody-woody_nana-SPEKKOEK SERIE_00woody-woody_familie-Last-SPEKKOEK SERIE_00woody-woody_omi-SPEKKOEK SERIE_00

Spekkoek zit in mijn roots
Is er een mooiere bron van inspiratie denkbaar dan je eigen roots? Uit de heerlijke, authentieke spekkoektraditie is het design van mijn SPEKKOEK SERIE geboren. Donkere en lichte planken wisselen elkaar af en vormen onmiskenbaar een spekkoek-patroon. Ik gebruik hiervoor alleen gebruikte, sloophoutplanken. Dat geeft een mooi, doorleefd karakter en is ook nog eens duurzaam. Mooi toch!

 

woody-woody-logo-SPEKKOEK-SERIE_DEF_00

 

SPEKKOEK OP MAAT & SPEKKOEK DESIGN
Maak kennis met de twee authentieke lijnen van de SPEKKOEK SERIE. Op maat en Design.

 

SPEKKOEK-OP MAAT-&-DESIGN_00

 

spekkoek kast_productlijn_01 SPEKKOEK kast

De SPEKKOEK kast maak ik van doorleefd hout met karakter, donker en licht afgewisseld. Het robuuste houtwerk combineer ik met lades van MDF-plaat, voorzien van softclosing ladegeleiders. De deuren worden gedragen door chique scharnieren. Authentiek spekkoek-design dus, met een ruw en karakteristiek uiterlijk. Maar tegelijk luxe en comfortabel in gebruik.

Klik hier voor meer foto’s.

 

spekkoek serie inbouwkast_00 SPEKKOEK inbouwkast

De SPEKKOEK inbouwkast bouw ik conform bovenstaande beschrijving. Doorleefd hout met karakter, donker en licht afgewisseld. Extra mooi is dat ik deze kast compleet integreer in je kamer en helemaal op maat voor je inbouw. Jouw wensen qua uitvoering en indeling staan natuurlijk centraal.

Klik hier voor meer foto’s.

 

woody-woody-spekkoek serie hoogslaper_00 SPEKKOEK hoogslaper

Slapen op niveau in de SPEKKKOEK hoogslaper van doorleefd hout met karakter, donker en licht afgewisseld. Net als de SPEKKOEK inbouwkast kan ik de SPEKKOEK hoogslaper uitvoeren zoals jij het wenst. En integreren in elke slaapkamer, hoe lastig de hoekjes of afmetingen ook zijn.

Klik hier voor meer foto’s.

 

SPEKKOEK-OP MAAT-&-DESIGN_01

 

woody-woody_SPEKKOEK_fietskrat_maat_M_18 SPEKKOEK fietskrat (maatje M)

woody-woody_SPEKKOEK_fietskrat_maat_L SPEKKOEK fietskrat (maatje L)

De SPEKKOEK fietskrat is uitgevoerd in doorleefd hout met karakter, donker en licht afgewisseld. De sierhandvatten van jute touw en het ingebrande WOODY-WOODY-logo versterken het unieke karakter van je fietskrat. Ik gebruik alleen RVS-schroeven. Dat zorgt voor een lekker lange levensduur.

Binnenmaten maatje M: (lxbxh) 43x30x21cm.

Binnenmaten maatje L: (lxbxh) 43x30x32cm.

Klik hier voor meer foto’s.

 

woody-woody_SPEKKOEK_fietskoffer_maatje_M SPEKKOEK fietskoffer (maatje M)

De SPEKKOEK fietskoffer is, net als de fietskrat, uitgevoerd in doorleefd hout met karakter, donker en licht afgewisseld. Maar hier zijn ook, naast dezelfde karakteristieke eigenschappen van de fietskrat, hutkoffer onderdelen aangebracht voor een stoer uiterlijk. Ja, dit is een fietskoffer die wel tegen een stootje kan!

Binnenmaten maatje M: (lxbxh) 43x30x20cm.

Klik hier voor meer foto’s.

 

spekkoek statafel-2SPEKKOEK statafel

Onmisbaar voor feestjes en bijeenkomsten: de SPEKKOEK statafel. Uniek qua design, maar ook heel handig dankzij de vier stevige jas- of tashaken aan de onderkant van het blad. In het gat in het midden van het tafelblad kun je eenvoudig een parasol plaatsen of een windvrije RVS-asbak vastzetten. Hoewel, niet roken is nog beter.

Klik hier voor meer foto’s.

 

spekkoek kerstboom_productlijn_00SPEKKOEK kerstboom

De SPEKKOEK kerstboom is uitgevoerd in doorleefd hout met karakter, donker en licht afgewisseld. De boom staat op een voetstuk waarin je een verticale plank schuift, die de horizontale planken draagt. Eenvoudig te (de)monteren en zeer compact op te bergen na de Kerst.

Klik hier voor meer foto’s.

 

* Wat je nog moet weten over Indo’s
Indo’s doen niet aan breuken. Je bent een Indo of je bent geen Indo. Halve Indo’s bestaan niet. Een Indo is per definitie al een mix. Indo (of ‘Indisch’) ben je door de lang geleden verworven bloedmix tussen een Indonesiër en een Europeaan (dus ook Portugees of Spanjaard). Mijn kinderen zijn dus ook Indo. Niet alleen omdat hun moeder zelf ook een Indo is, maar simpelweg omdat ik het ben.

Loh! Kan je het nog volgen?  smiley knipoog

 

Ontwerp SPEKKOEK SERIE logo: ©2014woody-woody_SPEKKOEK-SERIE_A10plus_logo

 

← terug naar de homepage of klik op het logo bovenaan!